Θεραπευτικά μέλια: Άθερμο μέλι ερείκης με superfoods.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Τα ζιζανιοκτόνα Roundup της Monsanto ευθύνονται και για την αύξηση του αυτισμού


ζιζανιοκτόνα-αυτισμός-σε-παιδιά
 Είναι τα εμβόλια η μοναδική αιτία που αυξάνει τα ποσοστά αυτιστικών διαταραχών; Σύμφωνα με νέα έρευνα του MIT, τα ζιζανιοκτόνα της Monsanto είναι εξίσου υπεύθυνα για τη μαζική αύξηση των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού σε, με την εταιρεία-κολοσσό να είναι υπόλογη για ακόμη έναν τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία..
Πιο συγκεκριμένα το ζιζανιοκτόνο Roundup είναι αυτό που ενοχοποιείται σύμφωνα με την έρευνα: δεδομένα που συλλέχθησαν από πολλαπλές κυβερνητικές πηγές αποκαλύπτουν ότι η σταθερά αυξανόμενη επιδημία αυτισμού στις ΗΠΑ συσχετίζεται άμεσα με την αυξανόμενη χρήση τηςγλυφοσάτης στις καλλιέργειες, του κύριου δηλαδή ενεργού συστατικού του Roundup.
Ερευνητής του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) συγκέντρωσε αρκετές εκθέσεις δεδομένων που αποδεικνύουν μία συνδυαστική αύξηση μεταξύ της χρήσης γλυφοσάτης και των περιπτώσεων αυτισμού.
Ο επιπολασμός έχει αυξηθεί από περίπου έναν στους 5.000 ανθρώπους το 1975 σε 1 στους 68 στις ημέρες μας.
Ένα από τα χαρακτηριστικότερα γραφήματα της έκθεσης με τίτλο «Η  Γλυφοσάτη Είναι το Τοξικό Χημικό Που μας Αρρωσταίνει Όλους;», αποκαλύπτει έναν συντελεστή συσχέτισης μεταξύ του αυτισμού και της χρήσης γλυφοσάτης (σ.σ. pentapostagma.gr – correlation coefficient) με τιμή 0.9972 κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.
Η τιμή αυτή πλησιάζει «τρομακτικά» την τέλεια συσχέτιση της τιμής 1.0, αποδεικνύοντας την άμεση σχέση-συσχετισμό μεταξύ χρήσης γλυφοσάτης και αύξησης των διαταραχών του αυτισμού..
Η Γλυφοσάτη βλάπτει τα βακτήρια του στομάχου, οδηγώντας σε συμπτώματα αυτισμού
Το ανθρώπινο μικροβίωμα του εντέρου, όπως αποδεικνύεται, επηρεάζεται άμεσα από τη γλυφοσάτη. Δίχως αυτό να προξενεί έκπληξη, τα συμπτώματα της έκθεσης μοιάζουν με αυτά του αυτισμού, που περιλαμβάνουν συμπτώματα όπως το φλεγμονώδες σύνδρομο εντέρου, η ανεπάρκεια σεροτονίνης και μελατονίνης, η ανεπάρκεια αρωματάσης, ανεπάρκεια σε μεταλλικά στοιχεία, και οι μιτοχονδριακές διαταραχές.
Επιπρόσθετα, αρκετά ακόμη αδρανή συστατικά που περιέχονται στη σύσταση του Roundup δρουν ως ενισχυτές της τοξικότητας της γλυφοσάτης, με τις πρόσθετες ουσίες που περιέχει να μην έχουν ελεγχθεί ποτέ για ζητήματα ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου