Θεραπευτικά μέλια: Άθερμο μέλι ερείκης με superfoods.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Βραβεύουν την Monsanto με Νόμπελ!

Κι όμως δεν είναι φάρσα, ένα στέλεχος της Monsanto ο Robert Fraley είναι νικητής του φετινού «Νόμπελ της γεωργίας.Νομιμοποιώντας και επικυρώνοντας με αυτό τον τρόπο την αχαλίνωτη γενετική τροποποίηση των τροφών και το επιχειρηματικό μοντέλο της Monsanto που εξαθλιώνει τους αγρότες και καταστρέφει την υγεία μας. 


Επίσης νικητής είναι η Mary-Dell Chilton ιδρυτής της Syngenta, η οποία ενώθηκε με το γίγαντα Bayer , υπεύθυνες αμφότερες για τον θάνατο των μελισσών από την χρήση φυτοφαρμάκων, ο οποίος θα μοιραστεί το βραβείο - και μαζί με αυτό, ένα ποσό 250,000 δολάρια σαν χρηματικό έπαθλο Αν κερδίσουν το βραβείο αυτό θα ενθαρρυνθεί έτσι η ευρύτερη χρήση των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών που είναι και ο στόχος της Monsanto.

 Η Monsanto το 2008 έδωσε 5,000,000 δολάρια στο Παγκόσμιο Επισιτιστικό βραβείο του Ιδρύματος, σαν μέρος του σχεδίου της να εξαγοράσει την αξιοπιστία που δεν μπορεί να κερδίσει διαφορετικά.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε με αυτό το βραβείο να νομιμοποιηθούν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και δολοφονίες των μελισσών.
Η τελετή είναι στις 16 Οκτωβρίου.

Read more: http://www.to-parakseno.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου