Θεραπευτικά μέλια: Άθερμο μέλι ερείκης με superfoods.

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

Οι «Ελλάδος Γεύσεις»… ταξιδεύουν στη 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η ΟΜΣΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ΟΜΣΕ στηρίζοντας τόσο το θεσμό της ΔΕΘ όσο και το μελισσοκομικό κλάδο, 
σε συνεργασία με την ΠΑΣΕΓΕΣ, 
θα συμμετέχει στο Περίπτερο 2  με δικό της περίπτερο 
(θέση 8) για να ενημερώσει τους επισκέπτες για τα ελληνικά μελισσοκομικά προϊόντα και τα οφέλη τους.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους 6-14 Σεπτεμβρίου 2014 στις Ελλάδος Γεύσεις
 - έκθεση ελληνικών τροφίμων και ποτών.
Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: 
ΣΑΒ.&ΚΥΡ: 10.00πμ-10.00μμ, καθημερινές 4.00-10.00μμ

Η διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και προχωρά στη διοργάνωση -σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO AE- της Έκθεσης Ελληνικών τροφίμων και ποτών με τον τίτλο: «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ».
Με παρακαταθήκη τις τρεις προηγούμενες, κατά γενική ομολογία επιτυχημένες, Εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, αναμένεται η πραγματοποίηση μιας νέας, αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της διεξαγωγής της 79ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ, το διάστημα από 6 έως και 14 Σεπτεμβρίου 2014.
Σκοπός της Έκθεσης είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και η καταξίωση στη συνείδηση του καταναλωτή της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Το μήνυμα που προάγει η Έκθεση είναι: «Κάθε μέρα Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα στο τραπέζι μας».
Αυτό μπορεί να επιτευχθεί για τις επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος στην Έκθεση και μάλιστα σε μία αγορά με τεράστιες δυνατότητες και καταναλωτικό ενδιαφέρον.
Κύριοι στόχοι είναι της έκθεσης είναι:
(α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων.
(β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
(γ) Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών.
(δ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα μέσω των εκδηλώσεων (γευσιγνωσίες, ειδικές τιμές κ.λπ.) των επιχειρήσεων.
Το κύρος της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τα στατιστικά δεδομένα παρόμοιων γεγονότων, οι ανάγκες της αγοράς τόσο της χώρας μας όσο και διεθνώς, το ενδιαφέρον των επισκεπτών (λιανικής-χονδρικής 200.000 περίπου διελεύσεις ), δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε η «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» να γίνει σημείο αναφοράς, πόλος έλξης και να καταστεί το σημαντικότερο γεγονός στον τομέα των ελληνικών τροφίμων & ποτών της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αλέξανδρος Μπίκας τηλ.6945-930499
Υπεύθυνος Συμμετοχών: Σοφοκλής Μποτονάκης τηλ.6909909500

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου