Θεραπευτικά μέλια: Άθερμο μέλι ερείκης με superfoods.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Το μέλι μας συσκευασμένο


Το μέλι εαρινόν προέρχεται από τις δικές μας κυψέλες που βρίσκονται στα βουνά και στους κάμπους της μακεδονικής γης μακριά από καλλιέργειες.

Κάνουμε το καλύτερό για τη φροντίδα για των τις μελισσών μας με υπευθυνότητα έτσι ώστε να προσφέρουμε ένα άριστα ποιοτικό προϊόν  . 

 Άθερμο και ανεπεξέργαστο.  
Άθερμο μέλι είναι το μέλι που εξάγεται από την κερήθρα, χωρίς βράσιμο, χωρίς παστερίωση και γενικά χωρίς καμία επεξεργασία, ενώ πρόκειται για την πιο αγνή μορφή μελιού.
Η επεξεργασία του μελιού συχνά αφαιρεί πολλά από τα θρεπτικά συστατικά (όπως τη γύρη και τη πρόπολη) τα οποία βρίσκονται στο ακατέργαστο μέλι όταν αυτό συλλέγεται από την κυψέλη. 
 Το άθερμο μέλι διατηρεί το λεπτό του άρωμα, τη μαγιά και τα ένζυμα που περιέχει και είναι υπεύθυνα για την ενεργοποίηση των βιταμινών στον οργανισμό μας.
 
Μοναδική γεύση 
Εάν αγοράζετε μέλι μας τακτικά, θα βρείτε τη γεύση και την υφή του να διαφέρουν από βάζο να βάζο. Αυτό είναι επειδή εμείς συσκευάζουμε σε μικρές παρτίδες και οι πηγές του μελιού κάθε χρόνο είναι διαφορετικές ανάλογα με τις ζώνες βλάστησης  . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου