Θεραπευτικά μέλια: Άθερμο μέλι ερείκης με superfoods.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Μεταλλαγμένα:κλείσαμε την πόρτα αλλά μπαίνουν από το παράθυρο!

Μεταλλαγμένα θέλουν να «τρυπώσουν» στα χωράφια μας!
Με τη δική σου συμμετοχή έχουμε καταφέρει μαζί να κλείσουμε την πόρτα στα μεταλλαγμένα. Τώρα όμως βρισκόμαστε μπροστά σε μία απειλή και πρέπει να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη φωνή μας:
Με πρόσχημα την οικονομική κρίση και τις τιμές των ζωοτροφών που
εκτινάσσονται, δύο πολυεθνικές μεταλλαγμένων (Syngenta και Pioneer/Dupont) ετοιμάζονται να «τρυπώσουν» στα χωράφια μας με την καλλιέργεια σόγιας, που μπορεί να είναι ήδη μεταλλαγμένη ή να επιμολυνθεί σύντομα.
Σήμερα παραπάνω από το 90% της σόγιας που καλλιεργείται παγκοσμίως, είναι μεταλλαγμένη και καμία από τις εταιρείες παραγωγής ζωικών προϊόντων διατροφής, δεν δεσμεύεται για τον οριστικό αποκλεισμό της από την παραγωγική της διαδικασία. Το αποτέλεσμα; Τα μεταλλαγμένα θα βρεθούν στο τραπέζι μας πριν καλά-καλά το καταλάβουμε!
Εσύ όμως ξέρεις ήδη ότι η μόνη ασπίδα ενάντια στα μεταλλαγμένα βρίσκεται στην ελληνική γη: Το κουκί, το ρεβίθι, το μπιζέλι και το λούπινο, μπορούν να αντικαταστήσουν μια για πάντα τη σόγια στις ζωοτροφές.

Έχοντας μπροστά μας τον κίνδυνο των μεταλλαγμένων και πάλι, πρέπει να
στείλουμε ΤΩΡΑ ένα ηχηρό μήνυμα στις εταιρείες, τους αγρότες και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Για αυτό και σου ζητάω να προωθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς σε όσους περισσότερους μπορείς, αυτή τη σελίδα που έχεις ήδη υπογράψει, ώστε να γίνουμε ακόμα περισσότεροι.
Δεν δεχόμαστε χρήματα από κυβερνήσεις, εταιρείες ή οργανισμούς. Η δράση μας στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές πολιτών. Υποστήριξέ μας. 


                                                                                                                                 

        Έλενα Δανάλη 
 Υπεύθυνη εκστρατείας για τη βιώσιμη γεωργία














 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου